Sista minuten erbjudande – Ayurveda och yoga resa till Algarve

Boka 2 personer samtidigt och erhåll 1000.-/person i rabatt oavsett rumstyp. Vi har nu också fantastiska erbjudanden för Bed and Breakfast i vårt hus med en omgivning som erbjuder avslappning och energi. Hör av dig med ett meddelande för att få mer information.

YOGARESA SALEMA, PORTUGAL

Med denna resa vill vi öppna upp för möjligheten att finna inre stillhet och ren lycka i en underbar vacker miljö som erbjuder vandring, ridning, strandliv och platser för stillhet och reflektion. Du erbjuds två yoga lektioner, yoga filosofi och 2 fantastiska och hälsosamma måltider per dag. Onsdag eftermiddag är det fritt att åka till Lagos, en lite större stad för att uppleva den vackra gamla delen. Du kan även åka ut på båtsightseeing, shoppa eller fördjupa dig i den Portugisiska kulturen.


Quinta De Rosa ligger i byn Figueira nära Salema i Södra Portugal. Huset är högt beläget med en fantastisk utsikt över omgivningen. Charmigt inrett i klassisk vintage stil med högt i tak och trägolv, dörrar i mahogny. Fyra rymliga sovrum erbjuder 12 sängplatser, 2 dubbelrum samt två 4-bäddsrum med våningssängar. Duschutrymmen och toaletter är separata från rummen och delas. Det finns inga enkelrum men vi kan arrangera det i alternativt boende 5-10 min från Quinta da Rosa.Med sina terrasser öppnar huset upp för yoga utomhus, en pool uppvärmd av solens strålar för ett tidigt morgondopp och trädgården för meditativa stunder.

 


 

Schema:
07.45 Citron vatten
08.00 Yoga, Satyananda yoga
09.00 Meditation och Pranayama
09.30 Uppiggande smoothie
10.00 Brunch
16.00 Yoga, Seasonal yoga
17.30 Fördjupning inom yoga/ayurveda
18.00 Middag

Pris för 7 dagars Ayurvedisk yogaresa till Quinta de Rosa, Figueira.
SEK 7.230.- i fyrbäddsrum (2 vånings sängar)
SEK 8.750.- i delat dubbelrum med 2 separata sängar
Priset inkluderar:
– 7 nätter inkvartering i valt alternativ
– Transfer Faro flygplats – Figueira tur/retur
– Smoothie, brunch och middag under vistelsen
– Morgonyoga, pranayama, meditation
– Yogafilosofi
– Kvällsyoga
– En överrasknings lektion
Mot tillägg erbjuds:
– Ayurvedisk hälsorådgivning (90 minuter) med pulsläsning SEK 500.-
– Ayurvedisk massage (60 minuter) alternativt ansiktsbehandling SEK 500.-

Vi arrangerar transfern i anslutning till följande flyg från Stockholm:
21/9 STO 13.50 – FAO 17.20 (Direktflyg)
28/9 FAO 15.35 – STO 23.10 (Direktflyg)
och från Göteborg:
21/9 GOT 14.40 – FAO 17.40 (Direktflyg)
28/9 FAO 18.30 – GOT 23.25 (Direktflyg)
Pris nu: Stockholm 2.935.- (Norwegian)
Göteborg 3.720.- (SAS)
(om du väljer alt flighter med snarlik ankomsttid går det att ansluta, annars ordnar du egen transfer).
För att reservera en plats till denna resa, skicka ett mail till info@pramoda.semed dina kontakt uppgifter samt betala 2.500 kr i deposition (ej återbetalningsbar).
Pramoda bg. 5578-4490/ swish Marie-Louise Holmgren 0735-32 00 90.
Resterande belopp betalas senast 30 dagar före ankomst till Quinta da Rosa på samma bg/swish.

Kristina Allvin är yogalärare/ayurveda och massage terapeut som under 20 år prövat olika yoga stilar, utövat meditation och ayurvediska helande behandlingar. Hon utbildade sig i en mjuk, flödande Seasonal Hathayoga som bygger på yogisk filosofi med inspiration från den kinesiska medicinen. Idag arbetar hon intuitivt med sin grupp utefter allas unika behov.
Marie-Louise Holmgren har praktiserat klassisk yoga i ca 30 år. Hon har en 2-årig utbildning som yogalärare genom Satyananda Yoga och utbildar sig kontinuerligt både i Sverige och utomlands. Marie-Louise utvecklar kroppspositionerna genom Jiri Cumpelik, verksam i Prag. Hon är även Ayurvedisk hälsorådgivare utbildad på Ayurveda Akademin.