Känslornas tid är nu

 

 

 

Att använda yoga för att landa i ditt hjärta

14-16 juni, Frustuna By, Gnesta

Yogisk visdom berättar att både tillfredsställelse i livet och möjlighet att leva sin fulla potential stärks när tre aspekter av människan är i balans. De aspekterna är intellektet (huvudet), känslolivet (hjärtat) och handlingarna (händerna). De utgör tre H – huvud, hjärta och händer.

I vår kultur som länge haft huvudfokus på intellektuell skolning bjuder vi in till en helg av att möta, förstå och vinna kraft ur dina egna känslor och livsenergi. På engelska uttrycker frasen ”emotion is energy in motion, e-motion” att känslorna är kraft som rör sig. Vi utforskar yogiska metoder att guida oss själva i processen mot att samarbeta med denna kraft, mot känslomässig mognad och harmoni, mot att ha tillgång till känslorna som konstruktiv kraft i livet.

Meditationerna Antar Darshan och Ajapa Japa kombineras med asana, pranayama och yoga nidra för att balansera känslor och energinivån men också för att skapa balans mellan huvud, hjärta och händer.

Retreaten startar fredag 14/6 klockan 18 och avslutas söndag 16/6 klockan 16.

Kostnad:                          1.500.- som betalas senast den 3/6 till Amanda Parknäs på swish 076-3232108 (Anmälan är bindande).

Vegetarisk mat av närproducerade, ekologiska råvaror ingår, liksom husrum i flerbäddsrum. Fåtal enkelrum finns mot tillägg.

Frid, Atmanivedan/Amanda Parknäs och Marie-Louise Holmgren