Yoga resa till vackra Sauve,Languedoc

 

Följ med på en yogaresa i liten grupp till Languedoc (4 mil norr om Montpellier) och den medeltida staden Sauve. Vi bor i ett charmigt gammalt härbärge för pilgrimer påväg till Santiago de Compostela. Idag används det charmiga huset för mindre konferenser och kurser http://www.oliven.nu

Våra dagar i Sauve kommer att inledas med mjukgörande yoga positioner, andningsövningar och frukost i husets trädgård som omges av ruinerna från byns medeltida kyrka.

Under resan har vi tillgång till en minibuss för upptäckts färder i den franska kulturen. Kjell som är en av ägarna till L’Olive kommer att agera chaufför och guide under dagarna. Vinprovning på vingård, besök till traktens marknader där vi inhandlar ingredienser till middagen som vi senare skapar tillsammans i det generösa köket. En av middagarna kommer att intas på en genuin fransk resturang som ligger bredvid L’Olive. Under eftermiddagen ger vi oss ut på vandrings lederna som utgår från byn och därefter blir det en Yoga Nidra innan middagen ska lagas eller intas.

Inkvartering i dubbelrum, frukost, transfer, guide och chaufför betalas till L’Olive på konto 6153-752 596 268. Viktigt att du skriver avsändare vid betalning!

SEK 2.640.-/person

Yoga och arrangemang till Pramoda bg. 5578-4490

SEK 1.000.-/person

Flygbiljett bokar du själv Arlanda – Montpellier, transfer hämtar i anslutning till:

1/6 Arlanda – Montpellier  08.40 -13.20 (via Köpenhamn)

4/6 Montpellier – Arlanda  13.50 – 18.20 (via Köpenhamn)

SEK  ca: 2.600.-

Anmälan är bindande och görs till info@pramoda.se. Betalning på arrangemanget (2.640.-) till L’Olive bekräftar din plats.